Voidaanko kehittämistoiminnalla muuttaa maailmaa, Timo Linnossuo?

Timo Linnossuo on tiimivalmentamisen konkari. Hän on vetänyt uransa aikana monialaisia työelämäprojekteja sekä erilaisia kursseja korkeakouluopiskelijoille. Hänen uusin projektinsa on Näkymättömät-hankkeen parissa työskentely.

henkilökuva1

Timo Linnossuolle keskeistä on yhdessä tekeminen ja ideointi. Hän on sertifioitu tiimivalmentaja, joka on työskennellyt Tiimiakatemiassa sekä vetänyt monialaisia työelämäprojekteja. Turun ammattikorkeakoulussa hän on muun muassa ollut ohjaamassa opiskelijoiden ja yritysten välistä yhteistyötä edistäviä INNO 58h -projektipajoja.

Linnossuo ei pelkää haasteita tai uudenlaista ajattelua. Innovointi ja yhdessä muuttuminen on tässä keskeistä. Ihmisten mielenmallien avaaminen on tärkeää, sillä sillä ei ole olemassa absoluuttisia totuuksia vaan eri tapoja nähdä maailmaa. ”Keskeistä on muuttuminen, ei niinkään asioiden muuttaminen”, Linnossuo toteaa. Kehittämistoiminnalla voidaan jopa muuttaa maailmaa!

Linnossuon tarkka rooli Näkymättömät-hankkeessa on vielä määrittelemättä, mutta hän tulee työskentelemään ainakin ryhmäyttämisen, tiimivalmentamisen ja toiminnan organisoimisen parissa. Digitarinametodista hän on kuullut, mutta käytännön kokemusta ei ennen Näkymättömiä ole. ”Samantyyppisistä digitarinapajoista olen kuullut ja metodeista joissa kerrotaan omia tarinoita, mutta en ole ollut koskaan mukana”, Linnossuo kertoo. Konsepti tuntuu kiinnostavalta, ja hän odottaakin mielenkiinnolla hankkeen parissa työskentelyä.

http://nakymattomat.turkuamk.fi/fi/turun-amk/yhteystiedot/1273/timo-linnossuo/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *